OM

Urbanisten är en blogg av Moa Björnson och Tobias Abrahamsson.

Moa Björnson, Kaospilot, med påbyggnad i organisation- och ledarksap samt kulturgeografi. Jobbade tidigare som projektledare i Malmö Stad med  innovation i miljonprogrammet. Har jobbat med delaktighetsprocesser och processledning i flernivåstyrning. Sedan 2015 utvecklingschef i nordnorska ö-kommunen Træna. Styrelseuppdrag i Artica Svalbard, Nord-Norsk Reiseliv och med i beredningsgruppen för Movium, SLU. Medförfattare till boken Medborgardialog – demokrati eller dekoration? (2015).

Tobias Abrahamsson, Kaospilot med mastersexamen i miljö- och hållbarhetsvetenskap och  påbyggnadsutbildning i journalistik. Har arbetat som kommunikatör och projektledare för Lunds kommun, som organisationskonsult, som reporter på vetenskapsradion och som frilansande vetenskapsjournalist. Jobbar nu på KTH, på skolan för Arkitektur och Samhällsbyggnad, som forskningskommunikatör.

Vi rör oss inom det urbana området, men med utblickar och inblickar i andra geografiska sfärer. Ibland skriver vi långt, ibland länkar vi till något som gillas. Stundom står det helt stilla.

info@urbanisten.se
Moa // moa@urbanisten.se
Tobias// tobias@urbanisten.se

1 kommentar

  1. Skoj det här! Och fint. Prenumererar på RSS:en så jag får se hur det går! Lyckatillkejhejrå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s